Välkommen till en kväll om modernt lärande för pedagoger och ledare i förskolor, skolor, gymnasium och fritidshem den 25 april kl. 16:00 - 20:00!

 

Klicka här för att se kvällens schema!

 

Click here for Pdf version of intro in English!

 

 

 

Futuraskolan driver skolor och förskolor i Stockholmsområdet. Vi visar våra elever vägen till flerspråkighet, respekt för olikheter och mycket mer av det som ger en global start i livet. #Passet är ett event som har anordnats av Futuraskolan sedan 2013.  Vi vill skapa en plats för likasinnade att samtala och inspireras av varandra kring hur man kan agera bästa språngbrädan för framtida världsmedborgare. Därför arrangerar vi #passet.  

I år har Futuraskolan påbörjat ett spännande samarbete med Natur & Kultur. #passet2016 har därför en lite ny vinkling - lite mer personligt, lite djupare, lite mer hjärta helt enkelt. Vårt fokus i år är världsmedborgare genom Toleransprojekt, International mindset och Personal Goals!

Allt deltagande är gratis, ingen får ersättning och ingen betalar för att få komma. Våra samarbetspartners gör det möjligt för oss att bjuda på mingelmat och gratis dricka.

Kom och värm upp inför SETT-mässan, knyt kontakter och inspireras av möjligheterna kring hur man utvecklar framtida världsmedborgare!

Vi kommer under kvällen prata om lärande i stort och metodik i smått. Vi kommer att titta på verktyg, ny metodik och förhoppningsvis tillsammans skapa tankevurpor.

Välkomna önskar Futuraskolan!

Har du frågor om #passet2016? Hör av dig till

Sofi Centerman: sofi.centerman@futuraskolan.se, 0708-100153

eller

Ida Söderman: ida.soderman@futuraskolan.se, 0723- 712802